Armand in de pers

Armand start in het weekend van 2, 3 en 4 oktober 2020. Alle aandacht in de pers – vooraf én achteraf – tref je hier aan!

Precies 100 jaar geleden, op 2 september 1920, pakten de Rode Duivels goud op de Spelen in Antwerpen. Zo kroonde België zich tot officieuze wereldkampioen, want WK’s bestonden nog niet. Reconstructie van een tumultueuze titel, die er al kwam na tweeënhalve match.
Kevin van Doorslaer te gast bij Robert Delathouwer van het Brussels volkstejoeter, in aanloop van de premières van ARMAND
Gala van de Gouden Schoen, 15 januari 2020

Op 15 januari 2020 kondigt voorzitter Mehdi Bayat van de Royal Belgian Football Association (de voetbalbond, tot voor kort KBVB) de komst van onze theaterproductie aan als één van de hoogtepunten tijdens de viering van hun 125-jarig bestaan tijdens het rechtstreeks uitgezonden ‘Gala van de gouden schoen’ op VTM.

Uw mening over Armand

Geachte Heer,
Geachte Mevrouw,

Vanzelfsprekend hoort de hele ploeg – van de acteur, over de regisseur en de auteurs tot de vele mensen achter de schermen – hoe u de avond beleefde. Hebt u van ons verhaal genoten? Er iets van opgestoken? Hebt u een opmerking?

Laat het ons dan langs deze weg weten. Wij kijken uit naar uw reactie!