MAAK KENNIS MET DE PRODUCENT(EN)

# Moody Blue Productions

TEAM MBP

Marc Hendrickx en Dirk Dobbeleers ontmoetten elkaar voor het eerst in het prille begin van deze eeuw. Beiden waren toen al een tijd actief: Dirk met theater, Marc met boeken. Beiden wilden graag ook met het andere medium aan de slag, en de mix van hun beider talenten zorgde voor een succesvolle reeks boeken en theaterstukken voor jongeren tussen 12 en 16 jaar: “Getreinde wanhoop”, “Wolken en een beetje regen” (in 2014 verfilmd als “Booster”) en de Franstalige versie ”Nuages et quelques gouttes de pluie”,  “Ma, pa, puinhoop!?” en “Père, mère… quelle galère!?”, “Wapenland” en “Heb jij ze wel alle vijf?”.

 

Dirk en Marc schreven ook door het publiek gesmaakte theatervoorstellingen voor volwassenen als “Den Derby”, “Coopman Campioen”, “Coopman Campioen” en recent de productie “Armand” die ook in het Frans gespeeld worden.

Ondertussen maakte het duo plannen voor nieuwe producties.

MARC HENDRICKX

Auteur sinds 1994. Hij ving een jaar of vijf terug enkele basisgegevens op uit het levensverhaal van Armand Swartenbroeks. Marc ging op onderzoek uit, schreef de biografie en richtte zich vervolgens tot zijn kompaan Dirk Dobbeleers.

Meer weten? >> https://hendrickx-books.com/

DIRK DOBBELEERS

Theaterauteur en sinds 2000 samen met Marc Hendrickx verantwoordelijk voor een resem succesvolle producties. Dirk zette zich samen met Marc aan het werk om van “Armand” het boek tot een theaterbewerking te komen.

Meer weten? >> www.dirkdobbeleers.be